Äventyrsresa till Kenya och Zanzibar

Kenya

Reslängd: 14 nätter

Ålder: 18

Säsong: 12/11-26/11

Pris: 31800 kr

Utmaning

Lätt
Mellan
Tuff

Äventyrsresa till Kenya och Zanzibar

Upplevelseretreat i Kenya och Zanzibar med safari, träning, yoga och personlig utveckling. Vi upprepar förra årets fantastiska resa med safari i Kenya, men denna gång kombinerar vi den med sol och bad på mytomspunna Zanzibar!

Följ med oss på en oförglömlig resa till Kenya och Zanzibar, som kombinerar både äventyr och en total naturupplevelse med både safari, sol, bad, träning, yoga, återhämtning, en spännande inre resa och många minnesvärda möten. Vi startar återigen upp med safari i de två parkerna Lake Nakuru och Masai Mara. Kenya har ett fantastiskt djurliv och i nationalparkerna är chansen stor att vi får se The Big Five. På de mäktiga savannerna väntar otroliga djur- och naturupplevelser, där vi mitt i naturen får de bästa förutsättningarna att sjunka in i en djup närvaro och fascineras över att vara alldeles tätt inpå de vilda djuren.

Du kommer att uppleva klassisk lodgesafari av god standard och sedan flyga till ön Zanzibar där vi avslutar med sol, salta bad, träning, mindfulness och yoga med möjlighet till personlig utveckling. Du får tid för både inspiration och vila och kan även välja att bada, snorkla, dyka, vandra på de långa vita stränderna, umgås eller bara vara.

Vi finns där för att du ska känna dig trygg, sedd och alltid ha någon att äta, sola och/eller bara hänga med, så tveka inte att boka in dig även om du inte har någon reskamrat! Under den avslutande veckan på Zanzibar finns även tid om du vill bege dig ut på något eget äventyr.

Förfrågan